Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Boekentips van onze redactie

 • Markus Heitz Gerechtvaardigde toorn

  Twee mannen van het wrede Alfenvolk sluiten een pact met een demon om hen in hun strijd tegen de Dwergen bij te staan.

  Gedrukt boek

 • Pierce Brown Rood

  Darrow (16) is een Helduiker. Hij woont op Mars, leeft ondergronds en werkt in de mijnen. Hij behoort tot de Roden, de laagste klasse van de samenleving. Een verzetsgroep vraagt hem het Instituut van de Gouden te infiltreren. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Adrian Stone Profeet van de duivel

  Als het wankele evenwicht tussen drie godsdiensten wordt verstoord door de opkomst van de nieuwe, moordzuchtige cultus van de god Cataris, trachten drie priesters van de oude religies en een edelman de profeet van die nieuwe godsdienst gevangen te nemen.

  Gedrukt boek

 • Cassandra Clare Stad van beenderen

  Het leven van Clary (15) verandert drastisch wanneer ze in een club drie getatoeëerde jongeren met vreemde wapens een jongen ziet vermoorden. Ze ontdekt dat de jongens demonenjagers zijn. Dan verdwijnt Clary's moeder. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Cassandra Clare Zwaardvanger

Kel, een zwaardvanger en dubbelganger van de kroonprins van Castellane, overleeft een moordaanslag en belandt samen met zijn weldoener Lin Caster in het mysterieuze web van de Voddenraperkoning.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken