In verband met wateroverlast is de Bibliotheek Enschede Centrale tot nader order gesloten.

BoekStartdag 2024

Gepubliceerd op: 15 april 2024 13:50

Op BoekStartdag, zaterdag 1 juni, is het feest in de Bibliotheek Enschede Centrale aan de Pijpenstraat. Van 09.30 tot 13.00 uur krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan leuke activiteiten en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Activiteiten BoekStartdag

Zaterdag 1 juni speelt Theater Fantast twee keer de muzikale poppenkastvoorstelling Help! Een krokodil in ons bos… Een voorstelling vol met allerlei dieren. Kunnen de kinderen alle dieren opnoemen die voorbijkomen? Theater Fantast is één van de bekendste reizende kinder- en poppentheaters van Nederland.  
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.  

Doorlopend is er deze dag een leuke dierenspeurtocht voor het hele gezin, een babyparcour en een fotohoek.  

Meld je aan voor de voorstelling

BoekStartwebinar

Met de jaarlijkse BoekStartdag vieren we het plezier in voorlezen bij kinderen vanaf 0 jaar. Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken ontwikkelen een voorsprong waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Het motto van de Bibliotheek is dan ook: met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Om ouders te inspireren hoe ze dat op een leuke en speelse manier kunnen doen, staat er op donderdag 30 mei een gratis webinar op de agenda.  

Meld je aan voor het BoekStartwebinar