In verband met wateroverlast is de Bibliotheek Enschede Centrale tot nader order gesloten.

SeniorWeb

SeniorWeb helpt mensen met computerproblemen, vragen over tablets en mobiele telefoons. Tijdens het inloopspreekuur in de Bibliotheek staan we mensen te woord. Ook geven we cursussen, bijvoorbeeld over Windows 11 en de digitale overheid.

Bij verschillende vestigingen van de Bibliotheek Enschede kun jij al je vragen stellen over computers, tablets en smartphones. De medewerkers van SeniorWeb gaan met je op zoek naar de antwoorden. Je hoeft je niet aan te melden voor de computerspreekuren.

Lees hier het interview met Gerard - vrijwilliger bij SeniorWeb

Computerspreekuur Plus

Tijdens deze maandelijkse inloopochtend kun je uitgebreid vragen stellen en aan de slag gaan: denk aan Word, Excel, GPS, fotobeheer, online bankieren, vragen over Apple of android en extra oefenen voor de cursus Klik & Tik en Digisterker. Er is ook ruimte om vragen over onderwerpen met de aanwezige docenten te bespreken. Ook kan de start gemaakt worden voor leren op maat: dien je 'digitale' leerwens in en maak afspraken met een docent om iets te leren.

Regelmatig worden er spraakmakende thema's behandeld zoals fraude, digitale schoonmaak en de cloud.

Computerspreekuur

Bij het computerspreekuur kun je terecht met je computervraag of -probleem. 

SeniorWeb is elke eerste woensdag van de maand te vinden met het computerspreekuur op het Ontwikkelplein in de Bibliotheek Enschede Centrale. Wil je graag naar een andere vestiging, klik dan op onderstaande knop.  

Het Computerspreekuur is gratis, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent.

Bekijk hier wanneer SeniorWeb in jouw vestiging is.

Meer weten over SeniorWeb?

Kom langs bij het Ontwikkelplein of bekijk de website van SeniorWeb.

Bekijk de website van Seniorweb